goflygirl

Globetrotting

Chillin’
at the pool

Written by goflygirl, 6 years ago, 3 Comments

So Millenium tower has one of the best pools and gymnasiums compared to other cabin crew accommodation…

Natalie and I went to the pool late afternoon to start on our tanning (well I’m the only one who needs it). I had a swim in the luke warm water, not really cooling off, but still all gooood :)

 

About goflygirl

 1. Thea van der WaltApril 15, 2012, 5:06 PM

  Hi Pops,
  Dis jou anti van Meyerton in Suid Afrika, jong ek is so bly ons kan met jou praat, dit lyk fantasties en ek antwoord jou in afrikaans sodat jy nie miskien die taal mag vergeet nie. Ek het nie geweet jy praat sulke hooge engelse woorde nie [ek joke net], my kinta geniet elke oomblik van elke dagie. Ek en Wilm is baie trots op jou.

  Reply
  • goflygirlApril 15, 2012, 6:05 PM

   Hi julle!! hehe, ek skryf maar in engels sodat mense reg oor die wereld dit kan verstaan… dankie, sterkte vir jul week! hou maar my blog dop vir nuwe nuus ;) liefde xx

   Reply
 2. annamarie van der waltApril 15, 2012, 6:56 PM

  Alla wêreld – my kragtie, hoekom is ons so oud dat ons nie ook maar kan “cabin crew” word nie. Hoor bietjie of hulle ou mense sal inneem wat die glasies sal was en mooi poets in die vliegtuie. Staan sterk!! Go fly girls!!! Liefdetjies

  Reply